Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Torino tumma proteiinipasta plus11g37kcal2.5g5.8g0.4g0.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g41g9kcal0.6g1.4g0.2g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g400kcal40g16g18.8g1.8g
Valittu annoskoko153g200kcal20g8g9.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna77g100kcal10g4g4.7g0.5g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426