Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.6g26kcal0g0g3g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g55g186kcal1.1g1.6g19.1g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 55g21kcal1.8g1.5g0.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g22g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g51kcal3.5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g575kcal13.6g6.4g54g0g
Valittu annoskoko153g288kcal6.8g3.2g27g0g
Annoskoko puolitettuna77g144kcal3.4g1.6g13.5g0g
Arvot/100g100g188kcal4.4g2.1g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326918