Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit94g16kcal1.5g2.1g0.2g1.8g
Aurajuusto (Valio), annos 17g11g38kcal2.3g0g3.3g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1.4g7.7kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g124kcal7.6g4.2g8.6g3.6g
Valittu annoskoko153g62kcal3.8g2.1g4.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna77g31kcal1.9g1.1g2.2g0.9g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176190