Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g22g60kcal6.3g0g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g10g34kcal1.2g6.7g0.1g0.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Sinappi 1.3g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 84g38kcal2.5g4g1.3g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Ketsuppi, euro shopper1.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa25g33kcal4.5g0.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g424kcal31.4g30.6g18.8g2g
Valittu annoskoko153g212kcal15.7g15.3g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna77g106kcal7.9g7.7g4.7g0.5g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826