TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Lihaliemi laimennettu 25g4.7kcal0g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g112kcal2g11.8g6.2g3.8g
Valittu annoskoko154g56kcal1g5.9g3.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna77g28kcal0.5g3g1.6g1g
Arvot/100g100g37kcal0.7g3.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099