Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)42g146kcal5.6g27.3g1.2g1.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 38g16kcal1.3g1.8g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl15g19kcal1.9g0g1.2g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)7.5g27kcal1.7g0g2.3g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g107kcal8.9g0g8g0g
Ketsuppi, Pirkka1.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g642kcal39g60.2g26.2g3.2g
Valittu annoskoko154g321kcal19.5g30.1g13.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna77g160kcal9.8g15.1g6.6g0.8g
Arvot/100g100g209kcal12.7g19.6g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158