Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g42g8.3kcal0.8g0.9g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow42g8.3kcal1.3g0.8g0g1g
Kesäkurpitsa17g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto12g39kcal3.2g0g2.8g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g33g40kcal0.8g1.6g3.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g243kcal15.6g7.4g16.2g2.2g
Valittu annoskoko154g121kcal7.8g3.7g8.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna77g61kcal3.9g1.9g4.1g0.6g
Arvot/100g100g79kcal5.1g2.4g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207