Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Paprika punainen 17g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g44g42kcal8.7g0g0.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)27g11kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g178kcal19.6g9g5.6g2.4g
Valittu annoskoko154g89kcal9.8g4.5g2.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna77g45kcal4.9g2.3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g58kcal6.4g2.9g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762