Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 25g47kcal6.8g0g2.2g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g302kcal15.6g8.6g21.8g3g
Valittu annoskoko154g151kcal7.8g4.3g10.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna77g76kcal3.9g2.2g5.5g0.8g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358