Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g38g131kcal1.3g30.4g0.4g1.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.6g19kcal1.3g2.5g1.2g0.6g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.9g6.2kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.2g45kcal0.1g0.1g5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g1075kcal10.6g156.8g47g3.8g
Valittu annoskoko154g538kcal5.3g78.4g23.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna77g269kcal2.7g39.2g11.8g1g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002