Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 75g54kcal1.4g10.8g0.2g0.8g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g45g49kcal10.8g0g0.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml19g28kcal0.4g0.5g2.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g15g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g287kcal25.6g24g9g1.6g
Valittu annoskoko154g144kcal12.8g12g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna77g72kcal6.4g6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046