Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g30g51kcal6g0g3g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 38g16kcal1.3g1.8g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima13g51kcal3.8g0g3.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras15g53kcal2g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g493kcal27.4g31.4g28.4g1.4g
Valittu annoskoko154g247kcal13.7g15.7g14.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna77g123kcal6.9g7.9g7.1g0.4g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594