Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 10g3.6kcal0.3g0.5g0g0g
Maito rasvaton 200ml10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g76kcal0.1g0.1g8.3g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Mustikka metsä- 26g11kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g760kcal12g108.6g28.6g4.6g
Valittu annoskoko154g380kcal6g54.3g14.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna77g190kcal3g27.2g7.2g1.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.3g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678