Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g26g22kcal4.6g0.4g0.3g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)23g39kcal4g0g2.6g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 23g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g30g20kcal3.9g0.6g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.5g1.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g190kcal25.8g6.6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko154g95kcal12.9g3.3g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna77g48kcal6.5g1.7g1.6g0.5g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573