Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g196kcal13g21.2g5.8g1.8g
Valittu annoskoko154g98kcal6.5g10.6g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna77g49kcal3.3g5.3g1.5g0.5g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073