Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g501g300kcal18.5g36.5g10g0g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 172g541kcal18.2g102.2g3.8g9.5g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Tonnikala vedessä 376g392kcal84.3g0g5.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g125g325kcal37.5g2.5g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g4143kcal404.4g293.8g147g19.2g
Valittu annoskoko1530g2072kcal202.2g146.9g73.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna765g1036kcal101.1g73.5g36.8g4.8g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933