Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl138g179kcal18.1g0.4g11.4g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Omenasose, omatekoinen251g326kcal0g75.2g0g3.8g
Kuohukerma,valio,2dl251g853kcal5g7.5g87.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)251g171kcal30.6g9.8g0.5g0g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 301g206kcal2.4g45.7g0.3g2.4g
Vadelma 125g52kcal1.3g5.1g1g4.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g10g21kcal0g2.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g5150kcal139g641g203.6g26.2g
Valittu annoskoko1530g2575kcal69.5g320.5g101.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna765g1288kcal34.8g160.3g50.9g6.6g
Arvot/100g100g168kcal4.5g20.9g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021