Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 231g64kcal2.7g9.4g0.5g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 577g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 165g43kcal2.6g5.8g0.3g3.1g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Lanttu 31g8.9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Paprika punainen 28g8.1kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)308g77kcal3.1g16.9g0g4.3g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g7.7g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Soijakastike 4.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g5.8g11kcal0g2.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.7g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g529kcal23g92.4g2.6g33.8g
Valittu annoskoko1530g265kcal11.5g46.2g1.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna765g132kcal5.8g23.1g0.7g8.5g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823