Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%524g524kcal62.9g13.6g25.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi7g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g749g449kcal11.2g97.4g0.7g6.7g
Keittojuurekset, Rainbow250g62kcal2.2g12g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2111kcal153.8g247g56.4g13.4g
Valittu annoskoko1530g1056kcal76.9g123.5g28.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna765g528kcal38.5g61.8g14.1g3.4g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645