Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g20g73kcal0.2g16.6g0.6g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa540g718kcal102.6g3.8g32.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 180g116kcal5.8g8.7g6.3g0g
Maito, Kevyt180g83kcal5.8g8.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2375kcal232.4g89g120.6g4.8g
Valittu annoskoko1530g1187kcal116.2g44.5g60.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna765g594kcal58.1g22.3g30.2g1.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636