Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 217g176kcal3.4g36.5g0.1g6.5g
Mungpapu, Risenta334g968kcal80.1g133.5g3.3g0g
Sipuli 92g28kcal1.1g4.4g0.2g1.6g
Kurkuma, annos 2g3.3g1.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Korianteri, tuore, annos 20g33g6.7kcal0.7g1.3g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2395kcal173.2g356.8g8g19g
Valittu annoskoko1530g1198kcal86.6g178.4g4g9.5g
Annoskoko puolitettuna765g599kcal43.3g89.2g2g4.8g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344