Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g625g749kcal99.9g8.1g35g0.6g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)20g72kcal1.1g15.2g0.7g1.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g250g300kcal7.2g13.5g25g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2425kcal216.6g73.6g142g3.4g
Valittu annoskoko1530g1212kcal108.3g36.8g71g1.7g
Annoskoko puolitettuna765g606kcal54.2g18.4g35.5g0.9g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310