Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g908kcal1.5g0.5g101.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai203g712kcal24.4g144.4g4.3g6.1g
Kauralese 38g135kcal6.8g17.1g2.9g6.6g
Paprika punainen 626g183kcal5.9g28.2g2.5g11.9g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g219g504kcal32.9g2.2g41.6g0g
Broilerifileesuikale (Atria)250g275kcal57.6g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g5476kcal260g391.4g316.8g51.6g
Valittu annoskoko1530g2738kcal130g195.7g158.4g25.8g
Annoskoko puolitettuna765g1369kcal65g97.9g79.2g12.9g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051