Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Mustikka, Pakkasmarja600g200kcal3g38.4g3.6g19.8g
Marenki 180g494kcal9.1g112.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3066g6702kcal49.2g637g428.8g39.6g
Valittu annoskoko1533g3351kcal24.6g318.5g214.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna767g1676kcal12.3g159.3g107.2g9.9g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218