Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen699g909kcal118.9g14g57.3g0.7g
Auringonkukkaöljy (100g)18g155kcal0g0g17.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK315g503kcal66.1g0.9g283.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)262g223kcal2.6g9.2g18.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g240g144kcal1g35.9g0.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3066g3867kcal377.2g120g753.2g8.2g
Valittu annoskoko1533g1934kcal188.6g60g376.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna767g967kcal94.3g30g188.3g2.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672