Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 584g93kcal4.4g11.7g0.6g11.7g
Vesi817g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g40kcal1.5g1.5g3g0.2g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g58g146kcal3.4g1.9g13.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3066g588kcal20.2g35.8g34.8g26g
Valittu annoskoko1533g294kcal10.1g17.9g17.4g13g
Annoskoko puolitettuna767g147kcal5.1g9g8.7g6.5g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093