Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 524g201kcal5.2g36.2g1g13.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g218g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.7g0.2g0.5g
Piparjuuriraaste Felix8.7g25kcal0.3g1.3g1.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g26g5.2kcal0g1.7g0g0g
Oliiviöljy 47g417kcal0g0g47.2g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Vesi524g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 26g73kcal0.5g0.8g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3066g1746kcal23.4g126g122g39.6g
Valittu annoskoko1533g873kcal11.7g63g61g19.8g
Annoskoko puolitettuna767g437kcal5.9g31.5g30.5g9.9g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284