Lihapiirakka

Tee taikina kuten leipätaikina.

Kohota.

Jaa kahteen osaan ja kauli toinen pellin kokoiseksi levyksi.

Keitä riisi ja munat.

Paista jauheliha ja sipulisilppu.

Sekoita keskenään, mausta ja lisää kerma.

Levitä täyte pohjan päälle.

Jätä sentti pari reunoista ilman täytettä.

Kauli loppu taikina kanneksi.

Paina reunat huolella kiinni.

Voitele munalla ja pistele haarukalla.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi654g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g58g207kcal25.9g23g3.5g0g
Maito, Kevyt784g361kcal25.1g37.6g11.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl209g711kcal29.3g117.1g14g23g
Vehnäjauho puolikarkea 1699g5831kcal173.2g1189.5g20.4g59.5g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 126g509kcal0g125.4g0g0g
Nautajauheliha 15%2092g4288kcal376.5g0g313.7g0g
Sipuli (kuorittu)1830g494kcal23.8g87.8g3.7g31.1g
Riisi puuroutuva 667g2283kcal40.4g504g4.7g15.3g
Kananmuna kuoreton 1150g1641kcal143.8g3.5g117.9g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml654g980kcal13.1g16.3g98g0g
Paprikajauhe 11g34kcal1.5g1.9g1.4g3.9g
Valkopippuri 5.2g15kcal0.5g2.2g0.1g1.4g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Maustepippuri, annos 1g26g0.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34766kcal1708.4g4224.6g1179.6g274g
Valittu annoskoko10000g17383kcal854.2g2112.3g589.8g137g
Annoskoko puolitettuna5000g8692kcal427.1g1056.2g294.9g68.5g
Arvot/100g100g174kcal8.5g21.1g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110420