Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 338g362kcal78.1g0g5.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 270g360kcal22.8g47.6g5.4g13.5g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 406g216kcal4.3g43g0.4g7.7g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g14g48kcal2.4g6g3g1.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g11g37kcal1.1g5.6g1.1g1.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Ruokakerma 5%, Valio451g293kcal6.8g18.9g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3069g2911kcal235g256.8g98.2g48.4g
Valittu annoskoko1535g1456kcal117.5g128.4g49.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna767g728kcal58.8g64.2g24.6g12.1g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087