Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke192g192kcal34.5g0g5.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.9g0.9g4.5g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2.3g6.9kcal0.2g0.8g0.3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g282g169kcal2.8g12.7g11.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3069g1448kcal93.2g171.2g36.6g14g
Valittu annoskoko1535g724kcal46.6g85.6g18.3g7g
Annoskoko puolitettuna767g362kcal23.3g42.8g9.2g3.5g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736