Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5481g6858kcal1151g0g246.7g0g
Valio Viola Mustapekka 100g1218g5725kcal146.2g87.7g535.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 171g1507kcal0g0g170.4g0g
Sipuli (kuorittu)609g164kcal7.9g29.2g1.2g10.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.8g7.9g0.3g1g
Ruokakerma 5%, Valio2436g1583kcal36.5g102.3g121.8g0g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31775kcal2690.8g454.2g2152.6g22.8g
Valittu annoskoko10000g15888kcal1345.4g227.1g1076.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7944kcal672.7g113.6g538.2g5.7g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474