TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g938g190kcal5.6g35.6g2.8g13.1g
Paprika punainen 313g92kcal2.9g14.1g1.3g5.9g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Lihaliemi laimennettu 250g47kcal0g7.5g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g1125kcal18.4g117.2g62g38.6g
Valittu annoskoko1535g563kcal9.2g58.6g31g19.3g
Annoskoko puolitettuna768g281kcal4.6g29.3g15.5g9.7g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099