Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Bataatti, kuorittu 80g65kcal1.3g13.5g0g2.4g
Palsternakka 40g25kcal0.2g4.7g0.2g1.8g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8g24kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g1036kcal34g164.4g23.4g24.2g
Valittu annoskoko1536g518kcal17g82.2g11.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna768g259kcal8.5g41.1g5.9g6.1g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097