Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 331g473kcal41.4g1g34g0g
Sokeri 256g1039kcal0g255.8g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai22g78kcal2.7g15.7g0.5g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g303kcal0.1g73.7g0g1.3g
Kaakao (Oboy, original)15g56kcal0.6g12.4g0.4g0.8g
Liivate 23g79kcal19.3g0g0g0g
Flora vispi 20%301g663kcal9g15.1g60.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g151g704kcal4.2g96.4g33.1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen45g246kcal5g22.1g14.9g0.7g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 301g103kcal9.2g15.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g7485kcal183g1014.6g287g7.2g
Valittu annoskoko1536g3743kcal91.5g507.3g143.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna768g1871kcal45.8g253.7g71.8g1.8g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376