Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki666g453kcal81.2g26g1.3g0g
Edam 24% (Arla)399g1278kcal103.8g0g95.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu362g456kcal39.8g1.1g32.6g0g
Vehnälese 32g73kcal4.3g4.9g1.4g12g
Ruisjauho kokojyväjauho 64g194kcal5.6g35.4g1.2g8.9g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g4954kcal470.8g144.8g264.6g42g
Valittu annoskoko1536g2477kcal235.4g72.4g132.3g21g
Annoskoko puolitettuna768g1239kcal117.7g36.2g66.2g10.5g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577