Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Sokeri 306g1242kcal0g305.7g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)240g1728kcal1.9g1.9g192g0g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1071kcal31.8g218.4g3.7g10.9g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 120g55kcal3.6g5.8g1.8g0g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 36g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Mantelilastu (A la meira)120g720kcal28.8g7.9g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g11451kcal206.4g1330.8g580.4g23.6g
Valittu annoskoko1536g5726kcal103.2g665.4g290.2g11.8g
Annoskoko puolitettuna768g2863kcal51.6g332.7g145.1g5.9g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928