Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g128g934kcal1.3g1.3g102.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g960g3216kcal124.8g652.8g14.4g61.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g160g24kcal2.9g0.6g0.8g3.5g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g32g15kcal0.5g2.3g0.4g1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g160g621kcal52.8g0g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g9672kcal367g1323.2g327.2g135g
Valittu annoskoko1536g4836kcal183.5g661.6g163.6g67.5g
Annoskoko puolitettuna768g2418kcal91.8g330.8g81.8g33.8g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333