Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 455g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 129g523kcal0g128.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g71kcal2.5g13.7g1.6g6.4g
Kananmuna, omega, 1 kpl42g54kcal5.5g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 690g2368kcal70.3g483.2g8.3g24.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl152g1365kcal0g0g151.7g0g
Hiiva 38g28kcal5g0.4g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g8821kcal166.6g1252.4g330.6g66.4g
Valittu annoskoko1536g4410kcal83.3g626.2g165.3g33.2g
Annoskoko puolitettuna768g2205kcal41.7g313.1g82.7g16.6g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693