Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)233g77kcal0.9g15.6g0.7g3.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)678g943kcal75.3g2.7g70.5g0g
Sokeri 252g1023kcal0g251.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.5g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 275g945kcal28.1g192.8g3.3g9.6g
Rypsiöljy 76g675kcal0g0g76.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g7447kcal209.8g955g301.6g26.4g
Valittu annoskoko1536g3724kcal104.9g477.5g150.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna768g1862kcal52.5g238.8g75.4g6.6g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566