Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki502g281kcal42.7g25.1g1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g502g3614kcal5g5g401.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1791kcal53.2g365.4g6.3g18.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g11408kcal202.8g798.6g817.8g36.8g
Valittu annoskoko1536g5704kcal101.4g399.3g408.9g18.4g
Annoskoko puolitettuna768g2852kcal50.7g199.7g204.5g9.2g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330