Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5202g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1821g384kcal21.8g61.9g3.6g38.2g
Peruna, keskikokoinen 60g520g312kcal7.8g67.6g0.5g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka520g57kcal5.7g5.7g1g5.2g
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g25g1g8.8g
Soijakastike260g156kcal13.5g24.7g0.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 520g718kcal97.5g0g36.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g52g380kcal0.5g0.5g41.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g52g468kcal0g0g52g0g
Maustepippuri, annos 1g5.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5523kcal313.4g432.6g275g139.8g
Valittu annoskoko10000g2762kcal156.7g216.3g137.5g69.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1381kcal78.4g108.2g68.8g35g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691