Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)117g1038kcal0g0g117.4g0g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Valkosipuli 82g89kcal6.5g13.4g0.5g1.7g
Riisi, keitetty, suolaa 1174g1608kcal28.5g354.9g3.3g10.8g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g3521g2465kcal172.5g422.5g24.6g0g
Soijakastike 117g71kcal6.1g11.2g0.1g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)3326g2494kcal598.6g16.6g33.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g1565g1518kcal305.2g0g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18617kcal2237.4g1646.6g421.4g28.4g
Valittu annoskoko10000g9308kcal1118.7g823.3g210.7g14.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4654kcal559.4g411.7g105.4g7.1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560