Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President2083g5375kcal395.8g10.4g416.7g0g
Kesäkurpitsa4167g708kcal16.7g104.2g25g29.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3125g634kcal18.8g118.8g9.4g43.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 521g1117kcal161.5g0g52.1g0g
Oliiviöljy 104g921kcal0g0g104.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17511kcal1185.6g466.8g1214.8g145.8g
Valittu annoskoko10000g8756kcal592.8g233.4g607.4g72.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4378kcal296.4g116.7g303.7g36.5g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663