Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3652g5209kcal456.4g11g374.3g0g
Sokeri 1411g5726kcal0g1409.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1618g5553kcal164.9g1132.8g19.4g56.6g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g3320g8299kcal0g2058.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g49573kcal1242.6g9222.6g787.4g113.2g
Valittu annoskoko10000g24787kcal621.3g4611.3g393.7g56.6g
Annoskoko puolitettuna5000g12393kcal310.7g2305.7g196.9g28.3g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513