Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 1539g9475kcal370.2g101.5g830.8g110.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl879g2989kcal123.1g492.3g58.9g96.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1758g6033kcal179.2g1230.8g21.1g61.5g
Rypsiöljy 659g5831kcal0g0g659.3g0g
Vehnälese 220g501kcal29.3g33.8g9.9g82.4g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 2198g982kcal6.4g219.8g2.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g879g3130kcal2.6g782.4g7g40.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 330g1219kcal61g36.3g71.5g100.2g
Hunaja 659g2178kcal3.3g532.7g0g0g
Siirappi, tumma879g2813kcal0.9g650.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70302kcal1552g8160.2g3321.4g984g
Valittu annoskoko10000g35151kcal776g4080.1g1660.7g492g
Annoskoko puolitettuna5000g17576kcal388g2040.1g830.4g246g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500