Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g833g6083kcal8.3g8.3g666.7g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g6250g20938kcal812.5g4250g93.8g400g
Kanttarelli, tuore, annos 50g1042g156kcal18.8g4.2g5.2g22.9g
Sipuli (kuorittu)625g169kcal8.1g30g1.3g10.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g208g98kcal3.1g15.2g2.5g6.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1042g4042kcal343.8g0g295.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g62971kcal2389.2g8615.4g2130.6g879.4g
Valittu annoskoko10000g31486kcal1194.6g4307.7g1065.3g439.7g
Annoskoko puolitettuna5000g15743kcal597.3g2153.9g532.7g219.9g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333