Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1833g5683kcal45.8g1375g9.2g137.5g
Leivinjauhe 125g220kcal6.5g47.2g0g0.6g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1167g3500kcal245g11.7g245g0g
Pistaasipähkinä, Parrots667g4333kcal141.3g107.3g376.7g86.7g
Viikuna, pehmeä , kuivattu833g2167kcal25g458.3g16.7g75g
Kananmuna 50g(kpl)3333g4200kcal366.7g10g300g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1250g11250kcal0g0g1250g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)750g938kcal24.8g27.8g75g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g64581kcal1710.2g4074.6g4545.2g599.6g
Valittu annoskoko10000g32290kcal855.1g2037.3g2272.6g299.8g
Annoskoko puolitettuna5000g16145kcal427.6g1018.7g1136.3g149.9g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613