Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3122g1198kcal31.2g215.4g6.2g78g
Sipuli 624g189kcal7.8g30g1.2g10.6g
Ruokaöljy keskiarvo 146g1287kcal0g0g145.5g0g
Paistijauheliha 10%4162g7076kcal832.5g0g416.2g0g
Kasvisliemikuutio 115g349kcal10.9g15.5g26.9g1.8g
Riisi tumma 1769g6173kcal123.8g1273.7g40.7g70.8g
Timjami 10g29kcal0.9g2.8g0.8g3.9g
Persilja 52g14kcal0.7g0.6g0.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32631kcal2015.6g3076g1275.2g338.6g
Valittu annoskoko10000g16316kcal1007.8g1538g637.6g169.3g
Annoskoko puolitettuna5000g8158kcal503.9g769g318.8g84.7g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327