Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Rypsiöljy 225g1990kcal0g0g225g0g
Mustikka metsä- 480g211kcal2.4g30.7g2.9g15.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g64kcal0g15.5g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g20g78kcal0g19.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g10439kcal111.8g1396.4g468.2g68.6g
Valittu annoskoko1539g5219kcal55.9g698.2g234.1g34.3g
Annoskoko puolitettuna770g2610kcal28g349.1g117.1g17.2g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746