Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 71g83kcal12.3g0g3.8g0g
Sipuli 16g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Korppujauho 5.5g20kcal0.6g4.1g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 33g116kcal0.6g0.9g12.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g98kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g689kcal31.2g11.8g57.8g1.2g
Valittu annoskoko154g345kcal15.6g5.9g28.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna77g172kcal7.8g3g14.5g0.3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095